Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Výstava ?Dovolená v karavanu a na lodi? v rámci projektu Sportprague
 
      Včera byl zahájen na výstavišti v Praze ? Letňanech největší veletrh sportu v Čechách. Jeho součástí je už druhým rokem specializovaná sekce vodních sportů nazvaná ?Dovolená v karavanu a na lodi?

 
I v letošním roce mají příznivci lodí a vodních sportů příležitost opatřit si na léto pronájem lodi od specializovaných charterových agentur, které se účastní této výstavy. Prohlédnout a vybrat si lze i motorovou loď Regal, Bayliner nebo Sea Line od firmy ČLD. Najdete zde kromě jiných společnosti Yachting 2000, Sun Yacht, Beta Tour, Lanex, Zindulka Yachting. Mezi vystavovatele této sekce patří i náš časopis Ré.

stánek Ré - yachting magazine naleznete v hale 2 sNa našem stánku je k dispozici bohatý výběr lodní literatury, jako například přípravná skripta pro získání průkazu VMP /Vůdce malého plavidla/. Podotýkám, že tento průkaz potřebuje každý, kdo s lodí s motorovým pohonem o síle větší než 4 k nebo plachetním s plochou plachet nad deset metrů čtverečních hodlá plout po našich vodách. Pokud plánujete plout na moři, máme připravena také odpovídající skripta. Pro ty, jimž lodě učarovaly, jsou k dispozici rovněž dvoudílné Katalogy lodí 2003 rakouského vydavatelství Schickverlag. Katalog zahrnuje motorové a plachetní lodě do 30 a nad 30 stop. K dostání jsou rovněž velmi zdařilá publikace ?Průvodce světem jachtingu?, ?Uzly krok za krokem?, ?777 přístavů a zátok?, ?Co žije ve Středozemním moři? a mnohé další. Výstavu můžete rovněž využít k odběru zboží z našeho i-obchodu Yachtshop.

Ať už půjdete na Sportprague pro novou knížku do Vaší knihovny nebo jen tak podívat se na novinky ve sportovním světě, přejeme Vám příjemný sportovní zážitek.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>