Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Setkání motorových člunů na Orlíku
 
      Náš server pořádá klubové setkání vodních motoristů na Orlíku ve dnech 7.6.-8.6.2003. Vítáni jsou všichni příznivci vodního motorismu a to i nečlenové klubu www.lode.cz s loděmi i bez lodí.

 
Po loňských dvou úspěšných setkáních Vás opět zveme do Sporthotelu Trhovky na Orlické přehradě, kde proběhne letošní první akce. Ubytování je zajištěno v samostatných bungalovech pro max. 4 osoby s možností vaření. Stravování je možné v restauracích, které jsou již v plném sezónním provozu. Lodě budou po dobu akce kotvit v nově budované maríně u hlídaného mola. Spouštění lodí na vodu a vytažení je možné v místě. Pro snadnou manipulaci s loděmi je zajištěna asistence terénního vozu.

K dispozici jsou i další doplňkové aktivity ? tenis, squash, beach volejbal, fotbal, sauna, bazén. Na místě můžete zakoupit případně objednat chybějící výbavu, literaturu za klubové ceny.

Program:

Pátek 6.6.
od 16,00 - příjezd a registrace účastníků, ubytování

Sobota 7.6.
08,00-10,00 ? příjezd a registrace účastníků, příprava lodí
10,00 ? odjezd z maríny, společný výlet na hrad Orlík a Zvíkov se společným obědem. Po návratu společná zábava.

Neděle 8.6.
09,00 ? předvedení lodí Valiant na vodě s možností zkušební jízdy, odpoledne vytažení lodí a odjezd

Cena:

Členové klubu www.lode.cz /při registraci se prokáží kartou/ Kč 900,- za loď, nečlenové klubu Kč 1.200,-. Kromě tohoto poplatku si účastníci na místě sami hradí ubytování a stravování. Účastníci bez lodí hradí pouze registrační poplatek Kč 100,-.

Příjezd:

Od přehrady Orlík směrem na Klenovice, v Klenovicích vpravo na Trhovky. Sporthotel Trhovky je umístěn přímo u hlavní příjezdové silnice a je zřetelně označen.

Ubytování:

Chatky v areálu pro čtyři osob, parkování u chatky, WC, sprcha, topení, lednice, cena za osobu a den činí 245,- Kč, plus 15,- za osobu/ vzdušné, děti do 5ti let zdarma, závěrečné vyúčtování za spotřebovanou elektřinu. Psi a kočky zdarma.

Přihlášky a objednávky ubytování přijímáme prostřednictvím našeho serveru na adrese setkani@lode.cz , případně faxem na čísle 257761210, telefonické dotazy na tel.: 602 325 965.

Těšíme se na Vás.

Redakce www.lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>