Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Navštivte novou prodejnu vodních skůtrů a člunů v Praze!
 
      V Praze byla otevřena nová prodejna čtyřkolek, sněžných skútrů SKI-DOO a LYNX, vodních skútrů a člunů SEA-DOO značky BOMBARDIER.

 
Výhradní dovozce výrobků BOMBARDIER Recreational Products, mezi které patří terénní čtyřkolky, sněžné skútry SKI-DOO a LYNX a vodní skútry a čluny SEA-DOO včetně příslušenství, společnost BCE s. r. o. otevřela novou prodejnu v Kodaňské ulici 73 na Praze 10.

Využití motorových vozidel zn. BOMBARDIER je velmi široké. Slouží nejen k rekreaci, sportu a turistice, ale zejména k pracovním účelům. Šíři uplatnění ocení především záchranářské organizace, policie, zemědělci, lesníci, sportovní areály, ubytovací zařízení, apod. S přídavnými vozidly a zařízeními především u čtyřkolek a sněžných skútrů se možnosti využití ještě více rozšiřují. Většina pracovních a turistických modelů má oprávnění k provozu na pozemních komunikacích udělené Ministerstvem dopravy ČR.

Vedle výrobků BOMBARDIER lze v prodejně nakoupit také sportovní vybavení a oblečení značek Völkl, Marker, Descente a Brunotti. Otevřeno je každý všední den od 10:00 do 18:00 hod. Více podrobností naleznete na webových stránkách www.bombardier-bce.cz.
Kanadská značka BOMBARDIER si vydobyla zvučné jméno na celém světě, především díky výrobě dopravních prostředků: letadel, vlaků, motorů Rotax, sněžných skútrů, čtyřkolek, vodních skútrů, lodí atd. Již přes šedesát let společnost uvádí v život filozofii ?uskutečňovat neobyčejné?. To se týká jak pestré nabídky výrobků, tak vývoje a aplikace nejnovějších technologií a v neposlední řadě také precisního designu.

Výrobky divize BOMBARDIER Recreational Products vybavené vysoce spolehlivými motory ROTAX patří ve svém oboru ke špice na celosvětovém trhu. Představují vysoce kvalitní produkci s použitím vyspělých technologií, které plně vyhovují normám EU.
Společnost BCE s.r.o., je výhradním dovozcem výrobků BOMBARDIER Recreational Products (SKI-DOO, LYNX, ATV, SEA-DOO), přídavných zařízení, příslušenství a náhradních dílů pro Českou a Slovenskou republiku. Součástí prodeje jakéhokoli vozidla je zaškolení a záruční i pozáruční servis, který je zajišťován prostřednictvím sítě autorizovaných servisů.

KONTAKT
BCE, s. r. o. Kodaňská 885/73, Praze 10, tel: 267 315 730, fax: 267 315 732
www.bombardier-bce.cz, info@www.bombardier-bce.cz.

Jana Tomášková
BCE s. r. o., Kodaňská 885/73, Praha 10
Tel.: +420 267 315 730, Fax: +420 267 315 732, Mobil: +420 602 255 961
jana@bombardier-bce.cz, www.bombardier-bce.cz

Jana Tomášková

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>