Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SportPrague jaro 2004 - tisková zpráva
 
      Dle oficiálních statistik své produkty a služby s námi prezentovalo celkem 397 vystavovatelů na celkové výstavní ploše 17.500 m2. První dva dny, věnované odborné veřejnosti, na Sport Prague přijelo přes 8100 obchodníků, přičemž ve dnech přístupných šiřoké veřejnosti si k nám našlo cestu ohromujících 30500 návštěvníků.

 
Mezinárodní charakter akce je doložen rostoucím zájmem zahraničních vystavovatelů, v případě letošního ročníku z 10-ti zemí světa. Taktéž podpora ze stran významných institucí podtrhuje profesionální image a význam celé show. Záštitu tradičně převzal náměstek ministryně školství, mládeže a tělovýchovy ČR a předseda Českého olympijského výboru. Veletrh SPORT PRAGUE byl první den poctěn návštěvou první velikosti ? osobní pozvání přijal prezident ČR Prof. Ing. Václav Klaus, CSc., který vyjádřil sympatie celému projektu a podporu při rozvoji veletržního areálu. Věříme, že se výše uvedená čísla promítla i kvalitativně do Vašich obchodních aktivit, a že celé setkání výrobců sportovních potřeb a módy naplnilo Vaše očekávání. V opačném případě se s námi neváhejte podělit o postřehy a náměty, které využijeme k vylepšování našeho servisu a organizaci příštích veletrhů.

Letošní mediální kampaň, kdy našim hlavním partnerem byla opět TV Galaxie Sport, byla zajišťěna ve spolupráci s 16-ti nejposlouchanějšími rádiy, mnohými reklamními agenturami a 85-ti deníky a magazíny. Z hlediska rozsahu i finančních výdajů byla ve své historii nejrozsáhlejší. Nicméně našim cílem pro časy budoucí je výraznější posílení účasti z řad obchodníků a odborné veřejnosti - a to jak domácích (starostové, ředitelé škol, členové sportovních asociací, apod.), tak zahraničních. Vzhledem k uvolnění pravidel zahraničního obchodu k 1. 5. 2004, plynoucí ze vstupu ČR do Evropské unie, lze očekávat rostoucí zájem zahraničních subjektů o nové obchodní příležitosti na tuzemském trhu. Tuto situaci průběžně vyhodnocujeme a již nyní přijimáme opatření vedoucí k podpoře návštěvnosti SPORT PRAGUE ze strany zahraničních obchodníků.

Návštěvník 26. jarní edice SPORT PRAGUE se tedy mohl těšit z představení celé řady novinek pro nadcházející sezóny 2004 ? 2005, přičemž se nám podařilo naplnit téměr všechny sportovní odvětví. Nedílnou součástí vždy bývá pestrý doprovodný program pro celou rodinu a ani letošní ročník nebyl výjimkou: Módní přehlídky, exhibice mistrů v aerobiku, fitness, kulturistice, taneční vystoupení rock'n'rollu, TaeBo, semináře o zdravém životním stylu s Wellness Clubem, konference s profesionálním kulturistou světového formátu Milošem Šarčevem, vystoupení bikerů stáje Specialized, autogramiády nabité hvězdami první velikosti ? Kateřiny Neumannové, Pavla Jablonického, Pavla Richtera, Jiřího Hrdiny Pavla Horvátha, Hanky Kynychové, Pavla Padrnose, Vícemiss 2003 Kláry Medkové, losování o vstupenky na MS 2004 v ledním hokeji u stánku INTERSPORTU a v neposlední řadě RUSSELL ATHLETIC PĚTIBOJ návštěvníků o 50.000,-Kč poukázku na odběr značkového sportovního zboží. Věříme, že se nám po tyto čtyři únorové dny podařilo na výstavišti vytvořit nejen příznivé podmínky pro navazování obchodních kontaktů, atmosféru sportovního svátku, ale i místo plné pohody, soutěžení a zábavy.

Závěrem Vám chci ještě jednou poděkovat a zároveň pobídnout k intenzivnější komunikaci, neboť jen vaše zpětná vazba nám umožní pohlédnout zpět a vyladit nedostatky při organizaci nadcházejících veletrhů. Ten příští, 27. SPORT PRAGUE 2004 Podzim, přichází 2. září a není třeba dodávat, že jste samozřejmě srdečně zváni.


S přáním mnoha obchodních i osobních úspěchů

Daniel Bartoš
ředitel projektu

Daniel Bartoš

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>