Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
JACHTAŘSKÝ PRŮVODCE JADRANEM ? 777 přístavů a zátok
 
      Na začátku tohoto roku vyšlo již 4. aktualizované vydání oblíbeného Jachtařského průvodce Jadranem ? 777 přístavů a zátok. Toto vydání je překladem německého originálu od Karla Heinze Bestaendiga a je upravené pro potřeby českých a slovenských jachtařů.

 
Oproti předchozímu vydání je doplněno o 24 nových plánků přístavů a zátok, 36 nových majáků a další množství změn jako např. otevírací doby čerpacích stanic, webovské stránky marin, e-mailové adresy, atd.

Kniha je plná jednoduchých a přehledných mapek a plánků přístavů a zátok s nezbytným minimem textu. Mapy a plánky jsou seřazeny tak, aby v nich byla jednoduchá orientace a aby se snadno hledaly sousedící přístavy a zátoky. U každého přístavu jsou pomocí šipek znázorněny směry nebezpečných větrů, takže i málo zkušený jachtař se snadno zorientuje, zda je při aktuálním větru daný přístav bezpečný či ne.

Kniha je černobílá, formát A4 a obsahuje 92 stran map s plány přístavů, marin a zátok a také 22 stran textu s návodem na použití průvodce, základními informacemi o počasí a nebezpečných větrech, podmínkách plavby soukromých i charterových lodí, cenách za roční povolení k plavbě pro všechny velikosti lodí, celních podmínkách vstupu do Chorvatska, Slovinska i Černé Hory, uzavřených oblastech, námořních parcích a mnoho dalších užitečných informací a rad.

Cena knihy je 945Kč (včetně DPH).

Kniha je k dostání ve všech jachtařských obchodech v Čechách a na dobírku na adrese WWW.LODE.CZ , WWW.YACHTSHOP.CZ , e-mail ? lode@lode.cz, YACHTING s.r.o.,Jana Růžičky 1235, 148 00 Praha 4, tel.2 71913506, fax: 2 71913268, GSM: 603 162 741, e-mail:sarka@yachtcharter.cz, www.yachtcharter.cz .

www.yachtcharter.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>