Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
mmotion08
 
      ¨26. listopadu - Již počtvrté bude možné se v prostorách funkcionalistického Veletržního paláce v Praze setkat s krásou, luxusem, jedinečností a rychlostí.

 
To vše přinese ve dnech 27. až 29. listopadu přehlídka exkluzivních automobilových, motocyklových a lifestylových značek mmotion08. Tuto akci oceňují tisíce návštěvníků, kteří se každoročně přijdou potěšit pohledem na ladné křivky krasavců na čtyřech i dvou kolech, stejně tak jako obdivovat design lifestylových doplňků nebo nabídku nadstandardních služeb. Přehlídka mmotion však byla ohodnocena i odborníky v oblasti výstavnictví, když získala vítězství v soutěži Aura 2007 za ?Kompozici výstavního prostoru?.




Ani v tomto roce nebude chybět prestižní vydání magazínu mmotion, který se stal luxusním průvodcem touto akcí a byl v posledních dvou ročnících soutěže PR klubu ČR "Zlatý středník" ohodnocen 1. a 3. místem.
I v letošním roce se mmotion08 uskuteční pod vedením zkušeného organizátora ? společnosti AC EXPO v čele s ředitelem Ing. Alešem Benešem.
Hlavním partnerem 4. ročníku přehlídky je již tradičně největší provozovatel vyhledávacích systémů v České republice společnost Secar Bohemia a významným partnerem celé akce se stala univerzální leasingová společnost UniCredit Leasing CZ, a.s.. Dalšími partnery jsou společnosti Alcar, Allivictus a OHMS.

Přehlídka je rozdělena do tří sekcí.
V projektu Car in mmotion se budou prezentovat mimo jiné např. italská Alfa Romeo s nejsportovnějším kompaktním vozem Alfa MiTo nebo Lancia Delta, prezentovaná dovozcem slovy ?nová výzva, nový styl?, německé značky Alpina, Audi (konkrétně sportovní a všestranné Audi Q5 a suverénní sportovní sedan Audi RS6),chybět nebude ani slavná legenda s ještě větší sílou Porsche 911 Carrera nebo zatraceně silný ?krokodýl? ve stylu GT3 Porsche Cayman S Sport vyrobený v omezeném počtu pouhých 700 kusů.
Své novinky představí britský Jaguar a Land Rover a chybět nebudou ani japonští zástupci - Lexus s modely LS 600h L a IS F, Mitsubishi Evolution - mnohem propracovanější a technologicky vyspělejší než kdy dříve a Subaru IMPREZA 5 HB 2,5 WRX STI - hatchback přinášející radost pro všední dny.
Návštěvníci přehlídky si budou moci prohlédnout i Artegu C8 Spyder, Corvette ZR 1, od značky Wiesmann budou vystaveny modely GT MF4 a GT MF5. Své obdivovatele nezklame ani Quattroporte S, od Maserati, 430 Spider od Ferrari nebo XC60 od Volva.
Poprvé v České republice pak budou prezentovány značky Bitter s modelem Vero, Lorinser (C-Klasse a SL-Klasse), značka Yes! s modelem Roadster 3.2 Turbo a KTM X-BOW.


Mimořádně přitažlivý bude i projekt Moto in mmotion, kde se představí (kromě některých dalších) např. italské značky Aprilia s modelem SMV 720 Dorsoduro. Ve Veletržním paláci se bude prezentovat i Monster od Ducati nebo Moto Guzzi s novinkou V7 Classic, nejnovější model staronové italské značky Moto Morini Granpasso 1200 a nejsilnější sériově vyráběný megaskútr Gilera GP 800 vyráběný v rámci skupiny Piaggio Group. Dále uvidí návštěvníci motocykly německé BMW, japonské Suzuki s modelem Hayabusa 1300, a zámořský Buell. Nově pak BRP s tříkolkou Spyder Roadster a čtyřkolkou prezentovanou jako ?luxus na cestách? OUTLANDER MAX 800 LTD a chybět nebude ani Harley-Davidson s modelem XR1200 nebo nová Yamaha VMAX 2009, která bude v letošním listopadu poprvé v ČR !
Poprvé v České republice pak bude prezentována značka KTM s automobilem X-BOW a překrásným sportovním motocyklem RC8.

Další částí přehlídky je sekce Life in mmotion, která potěší návštěvníky a přinese inspiraci z nejrůznějších oblastí životního stylu. Své favority si tu najdou dámy i pánové. Obdivovat bude možné například luxusní svatební šaty firmy 7thHeaven, V.I.P.leteckou společnost ABS Jets, novou generaci potravinových doplňků firmy Allivictus, hodinky pilotů Askania, společnost Axelmeiselicht s návrhy a realizacemi osvětlení, firmu Bang & Olufsen s vysoce kvalitní elektronikou nebo luxusní kovové postele od Bed&Bedroom. Bose nabídne sofistikované audiovizuální produkty, Colnago naopak špičková jízdní kola, DREAM-CARS Just4U přichází s možností pronájmu luxusních sportovních vozů Porsche a Ferrari, Epos představí značkové hodinky, cesty za poznáním lze usktečnit s cestovní kanceláří ESO Travel. Ručně vyráběné postele snů přináší společnost Hästens, High-End Audio Studio nabídne audio techniku. Na své si přijdou i vyznavači golfu - pro ně je připravena expozice golfového vybavení bez kompromisů - Honma.Dalšími lákadly jsou firmy ILVE - značkové spotřebiče a Loewe sofistikované audiovizuální produkty, podobně jako Mark Levinson s hi-fi a audio technikou, kterou používají např. i vozy Lexus. Nestlé Nespresso, průkopník na trhu s porcovanou kávou, nabídne kávu té nejvyšší kvality, OHMS představí objednávkový dovoz šampaňského, vína a luxusního zboží. Společnost Petrof nebude chybět s proslulými klavíry, stejně jako Pioneer se svými sofistikovanými audiovizuálními produkty. Dalšími společnostmi vsekci lifestyle jsou Saija - návrh a realizace osvětlení, Star Fitness - špičkové fitness vybavení, Travel & Business Centre CK specialista na romantické tropické ostrovy či TSG Lifestyle Investments - investiční poradenství, dále USSPA nabídne masážní bazény SPA, vířivky a jiné vybavení, Vistosi interiérové i exteriérové osvětlení a World Class Czech Republic aktivní odpočinek ve fitness centrech.

Výše uvedený výčet prestižních firem a značek, které se přehlídky mmotion zúčastní, jistě nikoho nenechá na pochybách, že i letos se bude nač dívat, co obdivovat a co si případně přát pod vánoční stromeček.
Aktuální informace je možné najít na www.mmotion.cz
A nezapomeňte ? termín 27. až 29. listopadu se blíží !

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>