Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Výstava boat Brno se změnami
 
      boat Brno zaznamená v letošním roce zásadní změnu.

 
Po konzultaci s odborným garantem výstavy - Asociací prodejců a výrobců lodí a lodního příslušenství jsme se rozhodli pro spojení letošního ročníku boat Brno se souběžně konanou výstavou Caravaning Brno v pavilonu P. Jedná se o moderní výstavní halu zkolaudovanou v roce 2008, jejíž technické parametry splňují veškeré požadavky na manipulaci a návoz rozměrných exponátů a tím tedy i lodí.

Hlavním důvodem tohoto rozhodnutí je předpoklad stagnujícího počtu vystavovatelů boat Brno a tím i výstavní plochy vlivem brzkého termínu konání veletrhu. Od tohoto kroku si zároveň slibujeme vyšší míru prolínání návštěvníků obou výstav, čímž bezesporu dojde ke zvýšení návštěvnosti pavilonu P. To by mělo velkou měrou přispět ke spokojenosti vystavovatelů těchto dvou veletržních projektů.

S touto změnou také souvisí souběžné využití pavilonu Z pro realizaci soutěže, pořádající TV PRIMA a TV JOJ, a s tím spojená medializace výstav boat Brno a Caravaning Brno na těchto televizních stanicích. Boat Brno a současně konané projekty tak poprvé v historii získají celoplošnou reklamu v televizi v rámci ČR i SR.

Mimo uvedenou dohodu probíhají již v tuto chvíli jednání mezi BVV a APL o nastavení optimálních podmínek pro konání příštích ročníků mezinárodní výstavy lodí a vodních sportů boat Brno tak, aby se i nadále mohl tento projekt rozvíjet, a těšil se zájmu vystavovatelů i návštěvníků jako doposud.

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>