Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Itálie: SeaHelp-Marinapass nyní pro klienty s roční smlouvou v maríně Capo Nord
 
      Majitelé lodí kotvících v maríně Capo Nord na severu Itálie mají od nynějška k dispozici SeaHelp MarinaPass. Vedení maríny aktuálně podepsalo se SeaHelp smlouvu o spolupráci, a tak všichni, kdo mají roční smlouvu na kotvení, mohou od nynějška využívat všech výhod členství v SeaHelp v okruhu 5 Nm od maríny. Náklady na členství nese marína.

 
"Chceme, aby naši hosté byli co nejlépe obslouženi nejen v maríně, ale i na cestách. Z tohoto důvodu jsme pro ně paušálně sjednali MarinaPass" sdělil mluvčí maríny Capo Nord.

Bezplatné služby obsažené v balíčku MarinaPass obsahují odtah, pomoc se startem, stažení z mělčiny při lehkém nasednutí a uvolnění lan z propeleru. Každou tuto službu může majitel lodě využít ročně jednou. Právě tak i služby poskytované v pětimílové zóně od maríny jsou alespoň částečně kryty: držitelům Marinapassu bude z faktury odečtena sleva ve výši 50%. Samozřejmě, existuje rovněž možnost na základě žádosti upgradovat MarinaPass na plné členství v SeaHelp, které pak poskytuje výhody v plném rozsahu.

V takovém případě bude z ceny MajitelskéhoPassu odečtena hodnota MarinaPassu. Tato možnost je obzvláště výhodná pro ty, kteří se v letních měsících chystají plout ve vodách Slovinska a Chorvatska.

Každý majitel lodě s dlouhodobou smlouvou s Marínou Capo Nord v nejbližší době obdrží vstupní balíček obsahující kromě uvítacího dopisu italskou verzi časopisu SeaMagazine, SeaHelp nálepky s telefonním číslem dispečinku SeaHelp a další důležité informace.

Bildunterschrift:

Každý majitel lodě s dlouhodobým stáním obdrží kompletní informace o SeaHelp

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>