Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Start letošního Mistrovství České republiky v námořním jachtingu se nezadržitelně blíží.
 
      Internetovým medialním partnerem Poháru Niké, MČR NJ offshore se stal Ré-yachting magazine. Na našich stránkách si tak budete moci přečíst nezávislé zpravodajství ze závodu doprovázené původními fotografiemi pořízenými z redakčního motorového člunu BWM 670, který k dlouhodobému testu zapůjčila firma CZPARTNER.

 
S prezentací závodu zachycujicí ty nejzajímavější okamžiky se budete moci rovněž setkat ještě letos znovu na firemní expozici našeho serveru při příležitosti konání prvního ročníku podzimní výstavy lodí ? Boot Brno.

Při příležitosti letošního závodu a při slovenském SANY proběhne závěrečné jednání o podmínkách nového mezinárodního projektu ? seriálu závodů zatím pod pracovním názvem ADRIA CUP. Ten se bude sestávat z významných jadranských regat. Zařazeny do něj budou kromě Poháru NIKÉ CZ také závody Miramare Cup Maďarsko, SUNY Slovensko a dále slovinská a rakouská regata.

Tento pátek v 17 hodin v ČYKu je poslední sraz posádek před startem. Losování lodí proběhne v Sukošanu v sobotu ve 14 hod. a v neděli bude odstartováno!

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>