Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
AVAR CUP 2002
 
      Stále oblíbenější yachting se během posledních let stává v České republice nedínou součástí všech větších vodních ploch, a končí tak doba, kdy byl doménou pouze zavedených světových letovisek.

 
Firma AVAR-YACHT si Vás proto dovoluje pozvat k účasti na pořádání dalšího, celkem již čtvrtého ročníku závodu kajutových plachetnic AVAR CUP 2002, který se jako každý rok koná v příjemném prostředí jižních Čech na hladině Lipenské přehrady ve dnech 09.-11.08.2002.

Jako vždy, i tentokrát se jedná o akci nejen sportovního, ale i společenského významu. Zúčastní se jí družstva z celé České republiky. Soutěžit mohou rodiné jachty, závodní speciály i lodě vlastní výroby. Jejich posádky budou patrně stejně různorodé - od podnikatelů přes profesionály až po nadšené amatéry. Závody AVAR CUP 2002 se mezi yachtařskou veřejností těší velké oblibě, kterou lze připsat dobré organizaci předchozích ročníků, již by nebylo možné zvládnout bez podpory našich obchodních partnerů a spolupořadatelů.

Mimo hlavního programu, sestávajícího se z kvalifikačních a finálových rozjížděk, čeká účastníky závodu oficiální zahájení, slavnostní vyhlášení vítězů a dva večery zábavného programu. To vše Vám zároveň s tradiční vysokou sledovaností, spojenou se značným zájmem médií, nabízí široké spektrum možností prezentace Vašich výrobků či služeb.

Těšíme se na Vaši účast při pořádání závodu AVAR-CUP 2002 a věříme, že se naše případná spolupráce ukáže v budoucnu jako úspěšná a pro obě strany výhodná.

AVAR-YACHT
Navrátil Vladimír



Sponzoři:









Mediální partneři:


Yachting Revue

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>